Algemene voorwaarden

Betaling 
Betaling kan middels Ideal, Paypal of vooruitbetaling op rekeningnummer ABN AMRO bank nr: NL18ABNA0511519648 t.n.v. Chapter 2. Het artikel wordt verzonden binnen 7 werkdagen nadat de betaling is ontvangen. Als Meesie binnen 7 dagen na je bestelling de betaling niet ontvangen heeft, wordt je bestelling geannuleerd. 

Verzending:
Al onze sieraden en pakketten worden verstuurd met Track & Trade via DHL en DPD. Check je mail (en je ongewenste mail) om je bestelling te volgen. En dat is super belangrijk lieverd, want wanneer je de bezorger gemist hebt, ontvang je geen “niet thuis” briefjes meer in de bus, maar een mail. Let op: wij ontvangen geen melding hiervan, je bent zelf verantwoordelijk om je bestelling te volgen en op te halen bij een afhaalpunt! Je bestelling blijft na de mail 7 dagen op het afhaal punt liggen. Wanneer je bestelling bij ons wordt geretourneerd (door niet afhalen van je bestelling) en wij deze opnieuw gaan verzenden, zijn wij helaas genoodzaakt om nogmaals de verzendkosten te berekenen. Onze kaarten en posters A4 formaat worden verzonden via Postnl brievenbuspost. Al zouden wij graag alle bestellingen persoonlijk en met een dikke knuffel bij je afleveren, helaas zijn wij afhankelijk van postbezorgers in Nederland en buiten de grens en kunnen dus nooit een bezorgdag garanderen. Houdt rekening met langere verzendtijd tijdens de feestdagen. 

Ophalen in de winkel?
Na je bestelling ben je een dag later meer dan welkom in onze store op de Lijnmarkt 42 te Utrecht. Wij zijn geopend van dinsdag tm zaterdag 11h00-18h00, zondag 12h00-17h00 en maandag 12h00-18h00. Alleen je naam is voldoende om je nieuwe aanwinst op te halen. 

Bestelling en levertijd
 

Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening is voldaan, verzendt Meesie de bestelde artikelen binnen 7 werkdagen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan ontvang je hierover bericht via je e-mail. 

Retourneren 
Indien de bestelling niet aan je wensen voldoet, dan kun je, graag met opgaaf van reden,(niet verplicht) binnen 48 uur contact opnemen met het Meesie team. In overleg bepalen wij een wenselijk oplossing. Mochten we overeen komen dat je je bestelling retour kunt zenden, houd er dan rekening mee dat onvoldoende gefrankeerde retourzendingen door ons NIET worden gecrediteerd. Ditzelfde geldt voor niet aangemelde retourzendingen. Indien een product aankocht is op een lifestyle evenement, markt of beurs en het item is niet naar wens, dan zijn de verzendkosten voor de koper.

Na het mailcontact dien je binnen 7 dagen na levering van de bestelling, de ongebruikte artikelen te retourneren aan Meesie. Zij zal de aankoopwaarde minus de verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending in de originele verpakking terugbetalen zoals afgesproken is per mail, dit kan zijn in de vorm van een tegoedbon of gelden. Meesie behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te compenseren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd. Meesie behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 7 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd of de retourzending niet binnen twee dagen na aflevering van de bestelling aan het Meesie team per e-mail is gemeld. Dit geld voor alle Meesie producten die zowel zijn besteld via de webshop als aankocht zijn op de lifestyle evenementen, beurzen of markten waaraan Meesie deelneemt. Toepasselijkheid van de voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij Meesie. 

Garantie 
Meesie staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen of wanneer er in de specificaties duidelijk staat vermeld dat items kunnen verschillen. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage, het goud dat verdwijnt van zilver door de PH waarde van een klant zijn/haar huid of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

Wanneer er slijtage of gebreken blijken nadat de sieraden in aanraking gekomen zijn met chemicaliën valt dit niet onder de garantie van Meesie. Daarnaast geeft Meesie GEEN garantie op goud op zilveren sieraden, aangezien de PH waarde van de klant zijn/haar huid bepaald hoe lang het goud op de ring blijft zitten. De klant wordt hiervoor gewaarschuwd door de tekst bij elk goud op zilveren product op de website. Ringen die knappen op de band door gebruik van de ring tijdens het sporten, vallen tevens niet onder de garantie.

Overmacht
Meesie is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt verstaan bedrijfsstoringen bij Meesie, onvoorziene weersomstandigheden en transportstagnatie. 

Privacy
Meesie geeft geen persoonsgegevens van klanten aan derden door. Zij gebruikt klantgegevens ten behoeve van het verwerken van de bestellingen en voor eigen gebruik bv door het verzenden van de nieuwsbrief indien aangemeld.

Intellectueel eigendom
Deze webwinkel is een eigendom van Meesie, onderdeel van Chapter 2. Zij behoudt zich de rechten en bevoegdheden voor die haar toekomen op grond van de Auteurswet en andere intellectuele wet- en regelgeving. Tekst- en beeldmateriaal van deze site mogen alleen gebruikt worden met uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.

BTW nr.: NL001659006B35
KVK nr.: 55690475