Over ons

 

Welkom bij Meesie!
Een label dat ruim 11 jaar geleden werd opgericht door.. niet Meesie.. Ik ga je nu teleurstellen, want die chaotische doch spontane meid heet Nathalie. Meesie is wel haar bijnaam die ze kreeg, werkend in het buitenland, doordat mamma Meesie die meid altijd “ meissie” noemde en haar buitenlandse collega’s er steeds Meesie van maakte. En datzelfde buitenlandse werk zorgde voor de eerste stapjes naar hoe je Meesie nu kent. 

Geïmporteerde Fairtrade items en onze zelf ontworpen collecties in sieraden en kleding. Combineer daarbij de creativiteit en de illustraties van het zusje van Meesie, miss Bintje genaamd, et voilà.. een winkel op de Lijnmarkt 42 te Utrecht! Hier staan de gezelligste Meesie meiden met een glimlach achter de toonbank, klaar om zich met jou te bemoeien met het uitzoeken van een cadeautje, de styling van onze kleding en het zoeken naar de juiste maat ring.

Kortom gezelligheid! In de winkel, om je vinger, in de kandelaar die je uitzoekt en de jurk die je draagt! Gezelligheid wat alleen mogelijk gemaakt kan worden door onze getalenteerde makers en door jullie.. onze lieve klanten! En daar ben ik al die jaren enorm trots op.. hopelijk zien wij jou snel weer eens in de winkel of kom je vrolijk shoppen in ons websjoppie.. vinden wij gezellig!

Groet,
Nathalie