Verzenden & Ophalen

Verzending:
Al onze sieraden en pakketten worden verstuurd met Track & Trade via DHL en DPD. Check je mail (en je ongewenste mail) om je bestelling te volgen. En dat is super belangrijk lieverd, want wanneer je de bezorger gemist hebt, ontvang je geen “niet thuis” briefjes meer in de bus, maar een mail. Let op: wij ontvangen geen melding hiervan, je bent zelf verantwoordelijk om je bestelling te volgen en op te halen bij een afhaalpunt! Je bestelling blijft na de mail 7 dagen op het afhaal punt liggen. Wanneer je bestelling bij ons wordt geretourneerd (door niet afhalen van je bestelling) en wij deze opnieuw gaan verzenden, zijn wij helaas genoodzaakt om nogmaals de verzendkosten te berekenen. Onze kaarten en posters A4 formaat worden verzonden via Postnl brievenbuspost. Al zouden wij graag alle bestellingen persoonlijk en met een dikke knuffel bij je afleveren, helaas zijn wij afhankelijk van postbezorgers in Nederland en buiten de grens en kunnen dus nooit een bezorgdag garanderen. Houdt rekening met langere verzendtijd tijdens de feestdagen. 

Binnen Nederland

Brievenbus € 2,95
Pakketpost € 6,50 Tenzij anders.

We zenden ook INTERNATIONAAL!
De prijs van verzending hangt af van het gewicht en het land waar de bestelling naar verzonden dient te worden. Wanneer je je bestelling maakt, worden de verzendkosten automatisch berekend.

Wij versturen indien op voorraad de bestelling binnen 2 dagen.

Ophalen in de winkel?
Leuk, gezellig! Na je bestelling ben je een dag later meer dan welkom in onze store op de Lijnmarkt 42 te Utrecht. Wij zijn geopend van dinsdag tm zaterdag 11h00-18h00, zondag 12h00-17h00 en maandag 12h00-18h00. Alleen je naam is voldoende om je nieuwe aanwinst op te halen. Tot snel!